Personeel en organisatie Uden

Personeelsadministratie uitbesteden in Uden

Wenst u in Uden de professionele hulp van een expert op het gebied van P&O? Maak dan kennis met P&O Huys. Bij ons bedrijf kunnen organisaties terecht die assistentie en advies nodig hebben wat betreft de P&O. P&O Huys werkt met experts die zich onder andere gespecialiseerd hebben in arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. P&O Huys gaat graag de samenwerking met u aan en gaat aan de slag met het verbeteren van de P&O in uw bedrijf. Heeft u interesse gekregen in het werk van ons assessmentbureau? Of wilt u meer informatie over wat wij doen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Uitbesteden van loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Bent u de eigenaar van een bedrijf in Uden? Dan weet u als geen ander hoe lastig het is om de verschillende afdelingen in uw bedrijf succesvol te runnen. Om alles in de juiste banen te leiden is het aan te raden om een P&O adviseur van P&O Huys in te schakelen. Deze adviseur adviseert en ondersteunt uw directie, maar assisteert ook de andere medewerkers binnen de organisatie. Zo kunt u bijvoorbeeld de salarisadministratie van uw bedrijf uitbesteden. Daarnaast zorgen wij voor mediation bij arbeidsconflicten. Tijdens de mediation zal de adviseur onder andere conflicthantering toepassen om uw conflict in Uden succesvol op te lossen.

Onze voordelen

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies

Bent u op zoek naar nieuw personeel voor uw bedrijf in Uden? Kies er dan voor om de werving en selectie van nieuw personeel over te laten aan de experts van P&O Huys. Wij stellen onder andere vacatures voor u op en selecteren mensen die aansluiten bij uw organisatie. Willen u en uw werknemers de volgende stap in uw carrière zetten? Wij geven u de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen, zoals de persoonlijke ontwikkeling training. Daarnaast kunt u investeren in employer branding. Wanneer u een training volgt, leert u de talenten van uw werknemers beter kennen en waarderen. Tot slot adviseren wij u over hoe de kwaliteiten van uw medewerkers het best kunt toepassen in de werkomgeving.

Personeel en organisatie Uden

Contact met ons assessmentbureau in omgeving Uden

Wenst u ook de experts van P&O Huys in te schakelen voor professioneel advies en assistentie? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze aanpak? Bel dan naar 085-7820579 of mail naar info@pnohuys.nl. Wij gaan dan graag aan de slag met het verbeteren van de P&O van uw bedrijf in Uden.