Personeel en organisatie Tilburg

Uw personeelsadministratie uitbesteden in Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar P&O ondersteuning voor uw organisatie in Tilburg, dan staat P&O Huys voor u klaar. Ons team van ervaren specialisten kan uw bedrijf adviseren en assisteren met verschillende P&O aspecten. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

 • Conflicthantering
 • Verzuimbegeleiding
 • Arbeidsrecht advies
 • Salaris- en personeelsadministratie
 • Loopbaanbegeleiding

Door een hechte samenwerking tussen onze experts, kunnen wij uw bedrijf in Tilburg volledig ondersteunen en adviseren over een groot aantal verschillende P&O-aspecten. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Van werving en selectie tot loopbaanbegeleiding

P&O Huys onderscheidt zich door samenwerking van verschillende specialisten, waardoor wij uw bedrijf in Tilburg kunnen ondersteunen van de werving van nieuwe medewerkers tot aan de loopbaanbegeleiding voor u en uw medewerkers. P&O Huys regelt de werving en selectie van medewerkers in Tilburg en omgeving. Wij brengen u in contact met gemotiveerde medewerkers die precies binnen uw organisatie passen. Vervolgens helpen wij met het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het contract. De personeels- en salarisadministratie kunnen wij u ook uit handen nemen. Wilt u nog meer uit uw werknemers halen? Schakel P&O Huys dan in voor persoonlijke ontwikkeling training in Tilburg. Wij gaan samen met u en uw werknemers aan de slag om te kijken hoe de kwaliteiten van elke medewerker maximaal benut kunnen worden.

Onze voordelen

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

P&O Huys helpt bij conflicthantering in uw organisatie

Ook wanneer een conflict zich voordoet binnen uw organisatie staat P&O Huys voor u klaar. U hoeft arbeidsrechtelijke problemen namelijk niet alleen op te lossen. Een specialist met jarenlange juridische ervaring kan u helpen om arbeidsconflicten op te lossen. Het doel is daarbij om tot een oplossing van het conflict te komen door middel van mediation. De partijen gaan samen om de tafel zitten met een expert van P&O Huys als onafhankelijke en onpartijdige gespreksbegeleider. Op deze manier kan het conflict opgelost worden zonder dat er een rechter aan te pas hoeft te komen. Dit scheelt niet alleen financieel, maar vaak kan een mediator ook nog tot een middenweg komen waar beide partijen zich in kunnen vinden. Wanneer beide partijen er samen echt niet uit komen, kan het zijn dat u beslist om juridische stappen te ondernemen. Ook dan staat P&O Huys voor u klaar. Wij bieden juridische advies van een arbeidsconflictadvocaat in Tilburg.

Personeel en organisatie Tilburg

Neem contact op met P&O Huys vanuit Tilburg

Wanneer u op zoek bent naar een professionele, betrouwbare adviseur voor een breed scala aan P&O-gerelateerde aspecten binnen uw organisatie in Tilburg, neem dan contact op met P&O Huys. Wij staan klaar om u te helpen, adviseren en assisteren! U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.