Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden aan P&O Huys

Als eigenaar van een bedrijf bent u natuurlijk met veel dingen tegelijk bezig. Uw tijd kunt u natuurlijk beter besteden aan andere werkzaamheden dan uw salarisadministratie. P&O Huys neemt graag uw salarisadministratie uit handen. Onze specialisten gaan zorgvuldig om met uw gegevens door middel van een betrouwbaar systeem waarin u zelf ook inzicht heeft.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees dan vooral verder. Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of door te bellen naar 085-7820579.

Betrouwbare specialist voor salarisadministratie

Bij P&O Huys weet u dat uw salarisadministratie in handen is van een betrouwbare specialist. Wanneer u ervoor kiest om met ons samen te werken, gaan we eerst met u in gesprek over de mogelijkheden voor samenwerking die wij kunnen bieden. We kijken wat het beste past bij uw wensen, en wat het meest geschikt is voor uw bedrijf. Wij bieden u de mogelijkheid toegang te krijgen tot ons digitale systeem waarin wij de salarisadministratie regelen. U kunt ervoor kiezen om zelf gedeeltelijke of geheel toegang te krijgen tot het systeem. Bovendien bieden wij een keuzepakket waarbij u ook meteen de personeelsadministratie bij ons kunt uitbesteden. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Daarom P&O Huys

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Voordelen van salarisadministratie uitbesteden

Weet u nog niet zeker of u voor het uitbesteden van de salarisadministratie van uw bedrijf kiest? Wij zetten de voordelen van P&O Huys voor u op een rijtje, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Uw salarisadministratie uitbesteden bij ons heeft de volgende voordelen:

 • u bespaart tijd waarin u zich bezig kunt houden met andere activiteiten
 • onze specialisten hebben jarenlange ervaring, wat betekent dat wij ook complexe salarisadministratie onder handen kunnen nemen
 • u kunt zelf kiezen hoe u de gegevens aan ons aanlevert
 • u hoeft zich niet te verdiepen in ingewikkelde onderwerpen met betrekking tot de salarisadministratie
 • bij P&O Huys kunt u ook meteen alle personeel gerelateerde zaken uitbesteden

Andere services van P&O Huys

Bij P&O Huys kunt u niet alleen terecht voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, maar wij kunnen u ook op veel andere gebieden met betrekking tot P&O adviseren en ondersteunen. Zo bieden wij bijvoorbeeld assistentie bij selectie en werving van personeel, loopbaanbegeleiding en coaching, verzuimbegeleiding, juridisch advies en mediation bij arbeidsconflicten en nog veel meer. P&O Huys is het contactpunt voor alles op het gebied van personeelszaken.

Neem contact met ons op

Wilt u de salarisadministratie uitbesteden bij P&O Huys, of zou u meer informatie willen ontvangen over onze P&O mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Dit kan telefonisch via 085-7820579, of u stuurt een mail naar info@pnohuys.nl. Laat uw salarisadministratie uitbesteden aan P&O Huys en bespaar zo zeeën van tijd!