Referenties

Stichting Thuiszorg De Sleutel

We zijn zeer tevreden met de service welke P&O Huys ons biedt. 
Kenmerken zijn: snelle reactie, kwaliteit (specialist-netwerk) en persoonlijke benadering.

Gerard Blokdijk
Zorgmanager
Stichting Thuiszorg De Sleutel

Sofon
Egdom

Ook wij maken sedert enige tijd gebruik van de diensten van P&O Huys. De disciplines welke zij leveren sluiten goed aan bij onze bedrijfsvoering. Vanwege de specifieke werkzaamheden welke zij ons uit handen nemen kunnen wij ons focussen op andere taken. Het gaat dan met name om de salariëring, verzuimbegeleiding, advisering bedrijfsmatige kwesties en juridische onderwerpen. Al met al een bedrijf dat het geld waard is om gebruik van te maken.

Cor van Egdom
Directeur

Interlingo

Prettige samenwerking met P&O Huys. Korte lijnen en alles onder één dak, echt ontzorgen op P&O-vlak dus!

Joël Sigling

Ibeo Automotive

Nuchtere kijk op de zaken, stabiele partner met hands-on mentaliteit.

Marcel Wantenaar
Managing director

De kantoorinrichter

De Kantoorinrichter is als projectinrichter nauw betrokken bij verander processen bij klanten. Die verander processen dwingen je ook naar je eigen organisatie en je eigen leiderschap te kijken. Om dat eens goed onder de loep te nemen, heb ik Loes gevraagd me te begeleiden en coachen met de Birkman methode als basis. Als gesprekspartner is Loes ontzettend toegankelijk, warm en begripvol. Ze durft je echter wel een spiegel voor te houden en advies te geven waar je echt iets aan hebt.

Ik kan het iedereen aanraden op deze manier eens te sparren over je leiderschap. Het is de moeite echt waard!

Tamara van Grootel – Mede eigenaar De Kantoorinrichter

Washin 7

Washin7 is op het gebied van indoor carwash toonaangevend. Vanwege de groei en verdere ontwikkeling van Washin7 hebben wij een bewuste keuze gemaakt voor de diensten van P&O Huys. Korte lijnen en een professioneel advies en begeleiding vormen de basis van een prettige en constructieve samenwerking.

Frank Vekemans
Directeur

Javelin

‘door het P&O Huys worden wij een betere werkgever’

Robbert Nillessen

VDN ICT

P&O Huys regelt voor ons diverse zaken op het gebied van HR ondersteuning naar volle tevredenheid. Dit gaat van salarisadministratie tot het inrichten van een salarishuis inclusief functieprofielen. Daarbij meedenkend over de richting die wij als bedrijf zijn ingeslagen. Ook de ondersteuning en spin in het web met alle partijen die aanvullend zijn met HR wordt door P&O Huys geregeld; denk hierbij aan pensioenpartners, werknemersverzekeraars en arbo diensten. We maken hier al ruim 6 jaar gebruik van. Een partij die de HR zorgen uit handen neemt en die voor mij voorkomt dat ik een HR afdeling in huis moet gaan organiseren.