Professionele Werving & selectie voor de perfecte match

Waarom vacatures uitbesteden zoveel beter gaat

U bent als werkgever natuurlijk altijd op zoek naar de beste persoon zodra er een positie binnen uw bedrijf vrij komt. Natuurlijk kunt u zelf op zoek gaan naar de geschikte kandidaat om de vacature te vullen. Maar u kunt ook gebruik maken van Werving & Selectie door P&O Huys en een beroep doen op ons extensieve netwerk en zo een match vinden tussen uw openstaande vacatures en werkzoekenden. In dit blog leest u hoe wij te werk gaan bij werving & selectie en bemiddeling.

Wij zijn uw partner bij werving & selectie

Als wij voor u dé kandidaat zoeken die u wenst, zorgen wij ervoor dat wij uw partner zijn. Wij zorgen dat wij uw doelen, prioriteiten en bedrijfscultuur leren kennen en wij verdiepen ons in de markt waarin u opereert. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar voor een langetermijnrelatie. Zo kunnen wij u proactief bedienen en bent u ook op de langere termijn verzekerd van de juiste medewerkers.

Wij zijn search & match specialist

De ideale kandidaat is niet actief op zoek naar een andere baan, maar staat wel open als de perfecte aanbieding voorbij komt. En dat is waar wij ons als werving- en selectie- en bemiddelingsbureau in onderscheiden! Wij zoeken potentiële werknemers voor uw bedrijf proactief op tijdens netwerkbijeenkomsten en/of evenementen en brengen mensen in kaart met onze CRM recruitment software die relevantie en context meeneemt in de zoektocht naar de perfecte kandidaat. Zo werken wij zeer tijdbesparend, kostenefficiënt en verrassend effectief.

Wij gaan voor de perfecte match

The best (wo)man for the job. Daar is het allemaal om te doen. Als werving- en detacheringsbureau zijn wij hierin van enorme toegevoegde waarde voor u. Snelheid is prettig, maar het leveren van kwaliteit is waar wij het voor doen. Wij kiezen niet voor het ‘onderbuikgevoel’, maar voor een weloverwogen en beredeneerde keuze van de kandidaat. Dat doen we op basis van de zogenaamde harde criteria als opleiding, capaciteiten en ervaring, maar ook op grond van ‘zachte’ criteria als cultuur, persoonlijkheid, motivatie en potentie.

Neem contact met ons op voor werving, selectie en bemiddeling

Bent u benieuwd wat P&O Huys voor de werving, selectie en bemiddeling voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u graag wat meer informatie over onze services? Twijfel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-7820579 of een mail te sturen naar info@pnohuys.nl. Het contactformulier op de website invullen kan natuurlijk ook. Voor werving en selectie van het beste personeel benadert u P&O Huys!