Mediation

Succesvolle meditation met P&O Huys

Wilt u een arbeidsconflict oplossen met mediation? En wenst u hierbij de hulp van een mediator? Dan bent u aan het juiste adres bij P&O Huys. Bij P&O Huys werken ervaren en professionele mediators die met behulp van mediation uw arbeidsconflict succesvol kunnen oplossen. Onze mediator en arbeidsconflictadvocaat voorzien u van juridisch advies, zorgen voor bemiddeling en verlenen rechtsbijstand wanneer dat nodig is. Wilt u met mediation uw arbeidsconflict op een nette manier oplossen? En heeft u hierbij behoefte aan de hulp van onze mediator? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Hulp van een arbeidsconflict advocaat

In ieder bedrijf werken verschillende soorten persoonlijkheden nauw samen. Dit kan af en toe voor wrijving zorgen. Mensen gaan op een verschillende manier om met situaties en hebben hun eigen belangen. Dit kan uiteindelijk zorgen voor een arbeidsconflict. Een arbeidsconflict kan negatieve gevolgen hebben. Het kan bijvoorbeeld leiden tot ontevredenheid, disfunctioneren en zelfs het opzeggen van de baan. Het is daarom erg belangrijk dat een arbeidsconflict op een nette manier wordt opgelost. Met de hulp van een arbeidsconflict advocaat en het toepassen van mediation kan men dit realiseren.

Mediation

Onze voordelen

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Het oplossen van een arbeidsconflict met meditation

Bij sommige arbeidsconflicten lijkt het noodzakelijk om naar de rechter te stappen. Bijvoorbeeld een conflict waarbij een van de partijen perse zijn gelijk wil halen. In de meeste gevallen wordt toch voor een andere oplossing gekozen. Juridische procedures zijn namelijk tijdrovend, duur en hebben negatieve gevolgen voor de onderlinge verhoudingen. Om een juridische procedure te vermijden kunt u kiezen voor mediation. Bij mediation gaat de mediator samen met de partijen op zoek naar een oplossing. De mediators van P&O Huys zijn zeer ervaren en goed opgeleid en kunnen op succesvolle wijze het conflict oplossen.

Advies op het gebied van P&O

Heeft u naast de hulp van een mediator ook behoefte aan advies op het gebied van P&O?

Dan kunt u altijd aankloppen bij P&O Huys. Onze experts ondersteunen u bijvoorbeeld op het gebied van de loonadministratie, de werving en selectie van nieuw personeel en begeleiding bij de volgende stap in uw carrière. Wij horen graag op welke vlakken wij uw bedrijf mogen helpen op het gebied van P&O.

Neem contact op met onze advocaat

Wilt u de hulp van onze deskundige mediator inschakelen bij de mediation van een arbeidsconflict? Of wilt u eerst meer informatie over onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-7820579. Mailen kan via info@pnohuys.nl. Wij hopen met mediation uw arbeidsconflict op een succesvolle manier op te lossen.