Loonadministratie

Loonadministratie uitbesteden aan P&O Huys

Als eigenaar van een bedrijf bent u hoogstwaarschijnlijk met wel honderd dingen tegelijk bezig. Laat P&O Huys uw werklast verlichten door het uitbesteden van uw loonadministratie. Onze professionals werken met een betrouwbaar systeem zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan snel verder, of neem direct contact op met P&O Huys door te bellen naar 085-7820579.

Voordelen van loonadministratie uitbesteden

Twijfelt u nog of het uitbesteden van uw loonadministratie voordelig is voor uw organisatie? Dan is het handig om de voordelen die P&O Huys u kan bieden op een rijtje te hebben. Het uitbesteden van uw loonadministratie aan P&O Huys heeft voor u de volgende voordelen:

 • het bespaart tijd: wij nemen regelen de loonadministratie zodat u zich bezig kunt houden met andere dingen.
 • u hoeft zich niet te verdiepen in ingewikkelde onderwerpen over de loonadministratie
 • bij complexe loonadministratie kunnen veel dingen misgaan als u het zelf doet. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten kunnen wij ook complexe administratie regelen.
 • u kiest zelf hoe u gegevens aanlevert
 • u kunt bij P&O Huys ook personeelsadministratie laten uitbesteden: twee vliegen in één klap!

Onze voordelen

 • Kwaliteit hoog in het vaandel
 • Altijd direct en professioneel
 • Persoonlijke benadering
 • Snelle opvolging voor uw project
 • Jarenlange ervaring
 • Alles op het gebied van personeel

Uw loonadministratie in goede handen

De betrouwbare specialisten van P&O Huys zorgen dat uw loonadministratie in goede handen is. Wij gaan eerst met u in gesprek. Dan leggen wij uit welke mogelijkheden er allemaal zijn voor het uitbesteden van uw loonadministratie. En we kijken ook welke manier daarvoor het best geschikt is voor uw bedrijf. Wij werken met een overzichtelijk systeem dat volledig online opereert. Hierdoor heeft u zelf ook inzicht in de administratie.

Wij kunnen u gedeeltelijke of volledige toegang geven tot dit systeem. Naar wens kunt u dus alle gegevens zelf inzien en eventuele aanpassingen maken. U kunt zelf zo veel bijdragen aan de loonadministratie als u wilt. Bovendien kunt u voor een pakket kiezen waarin u ook meteen uw personeelsadministratie kunt uitbesteden. Dit nemen wij u dan ook uit handen.

Loonadministratie

Andere services van P&O Huys

Bij P&O Huys kunt u niet alleen terecht voor de uitbesteding van uw personeels- en loonadministratie, maar wij bieden ook andere P&O gerelateerde services die uw bedrijf kunnen helpen. Zo kunt u ons ook nog benaderen voor onder andere conflictbegeleiding en mediation, juridisch advies bij arbeidsconflicten, loopbaanbegeleiding en coaching, employer branding, werving & selectie van personeel en nog veel meer. Bij P&O Huys heeft u een contactpunt voor al uw P&O gerelateerde vraagstukken.

Neem contact met ons op

Wilt u na het lezen van deze informatie uw loonadministratie uitbesteden bij P&O? Of zou u graag wat meer informatie ontvangen met betrekking tot de mogelijkheden bij P&O Huys. Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch door te bellen met 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl.