Personeel en organisatie Heusden

Personeelsadministratie uitbesteden in Heusden

Bent u in Heusden op zoek naar een expert op het gebied van P&O? Kom dan in contact met de specialisten van P&O Huys. Met de juiste kennis en vaardigheden helpen onze experts uw bedrijf verder op het gebied van P&O. Zij weten bijvoorbeeld alles op het gebied van arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. Als allround partner gaan we graag de uitdaging aan om samen met u uw bedrijf in Heusden naar een hoger niveau te tillen. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Of wilt u direct een afspraak maken met een van ons experts? Neem dan contact met ons op.

Uitbesteden van de loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Als eigenaar van een bedrijf in Heusden wilt u graag ieder aspect van uw organisatie in goede banen leiden. Toch wil dit niet altijd helemaal lukken, bijvoorbeeld omdat u te weinig tijd en kennis heeft. Een P&O-adviseur van P&O Huys kan u in zo’n situatie helpen. Een adviseur geeft uw directie advies en assisteert de andere werknemers binnen uw bedrijf. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de loonadministratie aan ons uit te besteden. En bieden wij hulp bij bedrijfsconflicten in de vorm van mediation. Tijdens de mediation zal de adviseur onder andere conflicthantering toepassen. Met deze aanpak kan uw conflict in Heusden succesvol worden opgelost.

Onze voordelen

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding in Heusden

Is er binnen uw bedrijf in Heusden nieuw personeel nodig? Maar vindt u het lastig om de juiste mensen te vinden? Laat de werving en selectie van nieuw personeel dan over aan de specialisten van P&O Huys. Wij stellen onder andere vacatures voor u op en selecteren mensen die goed passen bij uw organisatie.

Ook wanneer u en uw werknemers de volgende stap in uw carrière wilt zetten, bieden wij hulp. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen, zoals de persoonlijke ontwikkeling training. Daarnaast kunt u investeren in employer branding. Volg een van onze trainingen en leer de sterke kanten van uw werknemers beter kennen. Deze kennis kunt u uitstekend toepassen in de werkomgeving.

Personeel en organisatie Heusden

Neem contact op met ons assessmentbureau

Heeft u behoefte aan de professionele hulp van onze experts op het gebied van P&O? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze werkwijze? Laat het ons weten door te bellen naar 085-7820579 of te mailen via info@pnohuys.nl. Wij gaan dan graag aan de slag met het verbeteren van de P&O van uw bedrijf in Heusden.