Personeel en organisatie Deurne

Personeelsadministratie uitbesteden in Deurne

Heeft u in Deurne behoefte aan de professionele hulp van een expert op het gebied van P&O? Klop dan aan bij P&O Huys. Wij richten ons op bedrijven die hulp nodig hebben bij het verbeteren van de P&O van hun bedrijf. Ons allround bedrijf verleent assistentie en voorziet u van advies waar nodig. Wij helpen u onder andere op het gebied van arbeidsrecht, personeelsadministratie, loopbaanbegeleiding en de werving en selectie van nieuw personeel. Wij gaan graag een samenwerking aan om de verschillende aspecten binnen uw bedrijf te verbeteren en het niveau van uw organisatie in Deurne naar een hoger niveau te tillen. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons assessmentbureau? Of wenst u direct de hulp van onze experts in te schakelen? Neem dan contact met ons op.

Uitbesteden van loonadministratie en advies bij arbeidsconflicten

Bent u in Deurne eigenaar van een eigen bedrijf? Dan weet u waarschijnlijk hoe moeilijk het is om ieder aspect van uw bedrijf op het juiste niveau te brengen. De experts van P&O Huys kunnen u dan helpen met de gewenste ondersteuning. Heeft u bijvoorbeeld veel moeite met het bijhouden van uw loonadministratie? Dan kunt u de salarisadministratie aan ons uitbesteden. Daarnaast kunt u een arbeidsovereenkomst of arbeidscontract door ons laten opstellen. Wanneer u in Deurne te maken krijgt met een arbeidsconflict en behoefte hebt aan een advocaat, kunt u ook op de hulp van onze specialisten rekenen. Met behulp van mediation en het toepassen van conflicthantering kunnen zelfs de moeilijkste conflicten succesvol worden opgelost. Wilt u meer weten over ons arbeidsrecht advies? Of heeft u behoefte aan verzuimbegeleiding? P&O Huys staat voor u klaar.

Onze voordelen

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Loopbaanbegeleiding door loopbaancoach

Het vinden van nieuw personeel voor uw bedrijf in Deurne kan een lastige opgave zijn. Met de hulp en aanpak van de specialisten van P&O Huys wordt dat gelukkig een stuk eenvoudiger. Wij nemen graag op een professionele manier de werving en selectie van nieuw personeel voor onze rekening. Wij stellen bijvoorbeeld de vacatures op en selecteren passend personeel. Heeft u behoefte aan het volgen van een training persoonlijke ontwikkeling training? Of wilt u investeren in employer branding? Dan heeft u met P&O Huys de juiste partner gevonden. Wij helpen u en uw werknemers om de volgende stap in uw carrière te maken. Wij bieden onder andere goede trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze trainingen leert u de talenten van uw werknemers (nog) beter kennen en waarderen. Tot slot adviseren wij u hoe de kwaliteiten van uw medewerkers het best kunt toepassen in de werkomgeving.

Personeel en organisatie Deurne

Neem contact op met ons assessmentbureau

Wenst u in Deurne meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van P&O? Of wilt u direct onze hulp inschakelen? Bel ons dan op 085-7820579 of stuur een mail naar info@pnohuys.nl. Wij gaan dan graag aan de slag met het verbeteren van de P&O van uw bedrijf in Deurne.