Arbeidsrecht advies

Arbeidsrecht advies van P&O Huys

Heeft u als ondernemer behoefte aan arbeidsrecht advies van een professional? Klop dan aan bij P&O Huys! Wij ondersteunen u op alle P&O vlakken zoals arbeidsrecht, loonadministratie en conflicthantering. Door u tijdig te informeren en u advies te geven blijft u op de hoogte van alle arbeids wetswijzigingen. Daarnaast kunt u zo alle veranderingen correct toepassen. Wilt u meer te weten komen over arbeidsrecht advies? Lees dan verder of neemt direct contact met ons en maak een afspraak. De specialisten van P&O helpen u graag verder.

Waarom arbeidsrecht advies?

Wist u dat er in Nederland jaarlijks gemiddeld 25 wetten op het gebied van P&O en HRM wijzigen? Wij begrijpen dat het voor u als ondernemer praktisch onmogelijk is om alle wetswijzigingen op de voet te volgen.

Toch is het van belang dat u op de hoogte blijft van de arbeidswetgeving, zodat u deze correct kunt toepassen. Gelukkig kan een arbeidsrecht adviseur van P&O Huys u daarbij helpen.

Door u te voorzien van arbeidsrecht advies weet u bijvoorbeeld hoe u om moet gaan met de scholingsplicht en hoe u sancties kunt voorkomen wanneer u een zzp’er wilt inhuren.

Onze voordelen

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Wat is arbeidsrecht?

Arbeidsrecht en arbeidswetgeving zijn in het leven geroepen tijdens de industriële revolutie. De arbeidsomstandigheden waren toentertijd zo slecht, dat de overheid besloot een arbeidswetgeving in te stellen. Inmiddels is het arbeidsrecht behoorlijk uitgebreid en worden er ieder jaar weer nieuwe wijzigingen aangebracht. Als ondernemer kunt u daarom met behoorlijk wat vragen rondlopen rondom arbeidsrecht. Met het arbeidsrecht advies van P&O Huys worden uw vragen gelukkig snel en professioneel beantwoord. U kunt zich dan weer volledig focussen op het ondernemen.

Advies op het gebied van P&O

Kiest u voor het advies van P&O Huys? Dan geven wij u niet alleen advies op het gebied van arbeidsrecht, maar ondersteunen wij u ook op het gebied van de loonadministratie en conflicthantering.

Bij P&O Huys kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van P&O. Of het nu gaat om de werving en selectie van nieuw personeel of om advies en begeleiding bij de volgende stap in uw carrière; kunt altijd rekenen op de experts van P&O Huys.

Neem contact op met onze adviseur

Heeft u interesse in het arbeidsrecht advies van een van onze professionals? Of wilt u meer te weten komen over wat onze dienstverlening precies inhoud? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-7820579. Mailen kan via info@pnohuys.nl. Wij helpen u dan graag met arbeidsrecht advies op maat.