Al-lex

Al-lex arbeidsrecht en mediation

Soms lijkt samenwerken in volstrekte harmonie een utopie. Regelmatig liggen werkgevers en werknemers met elkaar in de clinch. Niet functionerende medewerkers, ontevredenheid over houding en gedrag van werkgever of werknemer, reorganisatie of problemen met een zieke werknemer, kunnen leiden tot conflicten.

Conflicten zijn vervelend. Gelukkig kunnen conflicten altijd opgelost worden. Er zijn meerdere wegen die leiden naar de oplossing.

Schakel bij arbeidsrechtelijke kwesties of conflicten Al-lex Arbeidsrecht & Mediation in voor bemiddeling, een goed advies of bijstand in een juridische procedure.

Al-lex

Onze voordelen

  • Kwaliteit hoog in het vaandel
  • Altijd direct en professioneel
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle opvolging voor uw project
  • Jarenlange ervaring
  • Alles op het gebied van personeel

Aangenaam: Alexandra Leenders

Alexandra Leenders is arbeidsrechtadvocaat en arbeidsmediator. Zij bijt zich graag vast in allerlei soorten dossiers. Hoe lastiger hoe beter. Ze is bedreven en gedreven in het oplossen van conflictsituaties. Ze spreekt de taal van werkgever én werknemer. En ze bewandelt geen onnodige omwegen om arbeidsconflicten duurzaam op te lossen.

Bij sommige arbeidsconflicten is de gang naar de rechter onvermijdelijk. Bijvoorbeeld als een van de strijdende partijen haar poot stijf houdt en per se haar gelijk wil halen. Juridische procedures zijn vaak duur, tijdrovend en meestal desastreus voor de onderlinge verhoudingen.

Als u deze gevolgen wilt vermijden, dan is mediation een goede en eerlijke manier om tot een oplossing te komen. Onder begeleiding van een Alexandra Leenders, als goed opgeleide en ervaren mediator komt u zelf tot een oplossing. Ze is als registermediator aangesloten bij de Mediationfederatie Nederland (MfN) en de groep Arbeidsmediators van de MfN.